Mozaik Društvena mreža

SVEČANO I UZBUDLJIVO

'Neka ti je sritno majko!': naš reprezentativac izazvao puno emocija doprativši do oltara u Solinu svoju lijepu mamu; Na događaju je blistala i plavuša koja je osvojila Šipićevo srce

SVEČANO I UZBUDLJIVO

Sjajni hrvatski rukometni reprezentativac i igrač u "Zagreba", Solinjanin Marin Šipić, imao je posebno uzbudljiv vikend jer se udavala njegova mama Deana.

Osobito emotivan trenutak, onaj u kojemu je svoju majku dopratio do oltara na svečanosti organiziranoj ispred solinskog hotela Salona Palace, Marin je objavio na Instagramu uz dirljivu poruku:

"Neka ti je sritno, majko!".

Objava je instantno raznježila pratitelje sa svih strana, koji su uputili brdo čestitki i najljepših želja, ali i zasluženih komplimenata Marinovoj mami, koja uistinu izgleda senzacionalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neka ti je sritno majko ❤❤👸🏼

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) on

Koliko je Marinu važna familija svjedoče i njegove ostale objave na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎❤ #familytime

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) on

 

Uzvanici su zadirkivali i Šipićevu djevojku, lijepu 22-godišnju Zagrepčanku Andreu Šarčević, kako bi i ona mogla pred oltar za pola sata.

S obzirom koliko dugo traje ova lijepa ljubavna priča, ne bi nikog ni začudilo da se par uskoro vjenča.

Andrea je ove zime bila velika podrška Šipiću na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, kad je u siječnju balansirala između polaganja ispita u Zagrebu i letova za Njemačku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just smile 😁❤

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) on

Zaljubljeni par inače rado provodi vrijeme u Solinu i Splitu, kad god im obaveze dopuštaju, prošlog su ljeta guštali na Krknjašima.

Marin Šipić je, uostalom, vezan uz Solin i Vranjic od najranijeg djetinjstva.

Poznata je priča kako je kao dječak silno želio biti nogometaš pa je četiri godine trenirao nogomet u Vranjicu. No česte upale pluća zbog treniranja na buri i kiši kumovale su tome da se Marin prebaci na rukomet.

"Otac mi je bivši rukometaš. Na svoje su došli svi tatini prijatelji koji su, kada bi me vidjeli, govorili: Evo novog rukometaša!, a ja sam im stalno odgovarao: 'Ma nema šanse'!" - priznao je u jednom razgovoru za Večernji list. 

Naslovnica Društvena mreža