Mozaik Društvena mreža

'NETAKNUTA PRIRODA'

Poznati Stobrečanin i Solinjanin otkrili da imaju posla s ozbiljnim obožavateljicama: Jole podijelio zabavnu fotografiju s plaže u društvu imenjaka i bivšeg nogometaša

'NETAKNUTA PRIRODA'

Ako ste mislili da stobrečkog pjevača sa splitskom adresom i svehrvatskom karijerom, Joška Čaglja Jolu, obožavaju samo djevojke koje se zaklinju u sjajne provode u klubovima, poput primjerice splitske "Vanille", u krivu ste.

Ne moraju znati naizust pjevati sve stihove Jolinih nebrojenih hitova poput “Maksimalno”, “Raspinik”, “Duša od papira”, “Gavran” ili “Nosi mi se bijela boja”, ali ove je gospođe baš razgalilo društvo poznatih muškaraca iz svog kraja, uz Jolu, i Solinjanina sa zagrebačkom adresom, nekadašnjeg nogometaša, danas tv komentatora, Joška Jeličića.

"Naši vjerni fanovi", "No fotošop", "Netaknuta priroda" - riječi su kojima je Jole prokomentirao društvo, koje je imenjake očito odluševilo.

Jole je inače u fazi "sedmog neba", u iščekivanju rođenja svog četvrtog djeteta.

"Kao i svakom roditelju, najvažnije nam je da dijete bude živo i zdravo, no naravno da smo presretni što će naše curice dobiti bracu, a mi jednog dečkića" - otkrio je Jole u razgovoru za Gloriju.

"Sve je najviše zanimalo nosi li Ana sina, koji je i za mene veliko iznenađenje. Kad mi je supruga polovicom svibnja potvrdila da je trudna, poveselio sam se još jednoj curici. Čak mi je kroz glavu prošlo da bismo mogli dobiti i blizanke..." - ispričao je pjevač, koji je sa suprugom otac triju curica, 12-godišnje Ive, 10-godišnje Eme i 7-godišnje Tije.

I Joško Jeličić sa supšrugom Žanom također je otac troje djece, sinova Marija, Borne i Joška. Joško je nastavio tatinim nogometnim stopama...

 

Naslovnica Društvena mreža