Mozaik Društvena mreža

ŠTO VI MISLITE?

Je li Sandra Bagarić pretjerala s dekolteom do pupka na sinovoj maturalnoj večeri? Operna pjevačica oko događaja je vrlo emotivna, a mišljenja su podijeljena

ŠTO VI MISLITE?

Sandra Bagarić, hrvatska operetna pjevačica i glumica kazališta Komedija, proslavljena i kao članica žirija u popularnim pjevačkim showovima, često puta svojom pojavom, ponašanjem i komentarima izaziva pažnju javnosti.

Mnogi će za nju reći da je beskrajno šarmantna i uspješna u svemu što radi, drugima će biti nametljiva, njezino se fosiranje da bude u centru pažnje znalo komentirati i kao vulgarno.

Neosporno lijepa, ženstvena i talentirana, pjevačica je definitivno tip žene koja će uvijek ostaviti dojam, a tako je bilo i minulog vikenda, kad je s velikim uzbuđenjem i emocijama objavila fotografije sa sinove maturalne večeri.

Uz nju i sina Marka, na fotografijama je i njezin suprug Darko, te Markova djevojka Sara. 

"Moja prva maturalna. Ja nisam imala svoju ’92, rat u Sarajevu. Srce mi je tako puno, ponosna sam, a i Saru sam upoznala... Marko hvala ti sto si najbolji️" - navela je Bagarić uz objavljene fotografije.

 

 

I dok je primila mnoge čestitke za svoju obitelj na tako velikom događaju, komplimente za sina i njegovu djevojku, njezini pratitelji na Facebooku uputili su joj i kritiku.

"Žena na maturalnoj večeri sina nosi haljinu sa dekolteom do pupka! Nebitno to što ta haljina dobro stoji, ali ovo nije prigoda za takvu haljinu" - napisao je, naime, pratitelj i izazvao pljesak podrške.

Zanima nas čuti vaše mišljenje o Sandrinom modnom izboru?

 

 

Naslovnica Društvena mreža