Mozaik Društvena mreža

DRAGOCJENI MOMENTI

Alilovići krstili najmlađeg sina i produžili u rodni kraj: atraktivna Iva oduševljava kadrovima iz Hercegovine, kao i onima u društvu poznate prijateljice i kume

DRAGOCJENI MOMENTI

Pola godine nakon što je na svijet stigao njihov treći sin Ante, poznati bračni par Iva i Mirko Alilović uspjeli su organizirati krštenje u Zagrebu i to kod svećenika koji je lijepoj supruzi našeg proslavljenog rukometmnog golmana bio velika duhovna potpora uoči trećeg, dosta rizičnog poroda.

Don Danijela Vidovića Iva je, kako je ispričala za Story, upoznala nekoliko dana prije nego što je rodila Antu.

"Bili smo u Zagrebu i otišla sam na misu. Prvi put sam slušala njegovu propovijed, oduševio me onime što je govorio, bio je zanimljiv. Upoznali smo se nedugo nakon toga kada sam došla nešto obaviti u župni ured.

Dok sam bila na putu prema rodilištu, nazvala sam don Danijela i zamolila ga da mi udijeli bolesničko pomazanje. Bojala sam se da se nešto ne dogodi mom djetetu i imala potrebu primiti ga prije dolaska u bolnicu, jer osjećala sam da se ono ne odnosi samo na ‘posljednje putovanje’ nego i da vraća duhovno i tjelesno zdravlje te meni kao majci daje potporu. Rekla sam mu da će, ako sve prođe dobro, on krstiti Antu. Tako je i bilo." - ispričala je Iva za Story.

Sudeći po objavama na Facebooku, obitelj Alilović, koja inače živi u Mađarskoj, gdje Mirko igra za klub Szeged, produžila je za Hercegovinu, odakle je Iva objavila niz fotografija. Između ostalih i onu gdje uživa u društvu svoje kume Kristine Leko.

Snimke su potvrdile i veliko prijateljstvo bračnog para s našom uspješnom bacačicom Sandrom Perković, koja je i u ovoj prigodi bila dijelom njihovog obiteljskog slavlja, a koja je i ženstvenim atributima, baš kao i Iva Alilović, naišla na oduševljene reakcije pratitelja.


Naslovnica Društvena mreža