Mozaik Društvena mreža

PAŠU JEDNO DRUGOM

Tara i Dino opet su kuhali zajedno, pjevač koji je osvojio srca obožavateljica otkrio i u čemu ga je pobijedila njegova atraktivna pjevačka partnerica

PAŠU JEDNO DRUGOM

Tara Thaller i Dino Jelusić očito nemaju ništa protiv toga da provode vrijeme zajedno, jedno o drugome milijun su puta pričali u superlativima ("iskren je, strastven i zaigran", "taletirana je i zabavna"), pa su tako s guštom prihvatili poziv i da zajedno kuhaju "prvomajski" grah.

Zagrebački pjevač otkrio je to tek sinoć objavom na Instagramu, uz koju je u statusu bio još malo indiskretan, pa je priznao i kako su on i Tara uživali na još jednom izlasku - onom na palačinke.

"Tara Thaller me pobijedila u jedenju palačinki s Linoladom. To nema nikakve veze s miješanjem graha za 1. maj, ali nemam pametniji caption" - napisao je, naime.

I dok je Jelusić, nakon spektakularne pobjede u showu "Zvijezde pjevaju, već istu večer sa svojim bendom zaprašio na koncertu, te sa Trans-Siberian Orchestrom gostovao u Italiji, i Tara je potvrdila najave izrečene nakon finala showa - da želi pjevati i da već ima neke planove i ponude po tom pitanju.

Lijepa glumica otkrila je u instastoryju da je nastupila sinoć uz Jakova Vidulića u jednom zagrebačkom kafiću, a izvela je i zanimljiv repertoar.

Uz hit "Jinxa" "Tamo gdje je sve po mom", Tara je, naime, pjevala i Dinovu pjesmu "Ti si moja prva ljubav", s kojom su oduševili u "Zvijezde pjevaju", kao i emotivni megahit, duet Bradleya Coopera i Lady GaGe "Shallow".

Jesu li oni 'hrvatska Gaga i Bradley'? Svi bruje o kemiji između atraktivne glumice i pjevača, Dinov komentar užgat će ćakule

S obzirom na to da smo ih prozvali "hrvatskim Bradleyjem i Gagom", bila je to vrlo intrigantna set lista...

Naslovnica Društvena mreža