Mozaik Društvena mreža

Fitness ikona

Žena s jednim od najboljih tijela na svijetu postala majka: poznata influencerica podijelila preslatke fotografije raznježenog supruga i bebice

Fitness ikona

Najpoznatija, uz to i jedna od prvih fitness influencerica koje su se za svoju popularnost izborile preko društvenih mreža, Kayla Itsines, podijelila je sa svojim pratiteljima sretne vijesti. 27-godišnjakinja i njen suprug Tobi postali su roditelji malene curice.

No kako uz Jen Selter, Kayla zasigurno važi za instruktoricu fitnessa koju prepoznaju i oni koji nemaju nikakve veze s društvenim mrežama, vijest je preplavila strane medije. Nerijetko se Itsines u fitness svijetu nazivalo "najboljim tijelom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

Kaylini su treninzi, program "BBG" ("Bikini Body Guide") i aplikacija Sweat app poznati i priznati u cijelome svijetu, a njihova vlasnica ne krije da i svoju, malo je reći zanosnu, figuru održava uz njihovu pomoć.

Oni koji ju pak nešto pobožnije prate na Instagramu, znaju i da je Kayla tamo dokumentirala svoju trudnoću, tijek iste kao i režim prehrane i vježbanja u periodu iščekivanja bebice. Prije svega nekoliko sati, australska fitness instruktorica podijelila je tako sretnu vijest - na svijet je stigla njena djevojčica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

"Dobrodošla na svijet, Arna Leia Pearce. Cijelo vrijeme tijekom poroda zurila sam u Tobijeve oči, nervozno šapčući 'samo da bude zdrava' dok mi je on ponavljao 'toliko te volim - bit će zdrava, samo diši i sve će biti u redu'. Oboje smo plakali... U toj sekundi sam prvi put začula njen plač. Pregledali su ju, a sestra je rekla da je 'savršena'...", piše Kayla u dirljivoj objavi koju je već "lajkao" preko milijun i pol pratitelja.

 

Naslovnica Društvena mreža