Mozaik Društvena mreža

oaza mira i ljepote

Raj za hedoniste: svečano otvoren RE:CUPERA Wellness & Spa u hotelu Le Meridien Lav, evo tko je stigao na gala zabavu

oaza mira i ljepote

Idealna adresa za sve one kojima su zdravlje i dobar izgled na prvom mjestu od sada je novootvoreni RE:CUPERA Wellness & Spa u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani, u kojem ćete od danas moći uživati i uljepšavati se.

Gala zabava povodom svečanog otvaranja oaze mira i ljepote okupila je brojna poznata lica i predstavnike hotela, koju su uživali u ugodnoj večeri na platou ovog luksuznog hotela. Zalazak sunca, bazen, mirisi mora, ukusan zalogaj, plesne točke..., bio je to pravi raj za one koji vole uživati u životu.

- Svakom od klijenata pristupa se na jedan holistički način, osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje kreira u program koji će ispuniti očekivanja svakog hedonista - kazao je Arnould Zaalberg, generalni direktora hotela Lav, koji je pozdravio sve uzvanike, nakon čega je uslijedilo ekskluzivno otvaranje kompleksa.

Posjetitelji su mogli prošetati hodnicima i prostorijama u kojima će se budući klijenti opuštati, vježbati, uljepšavati uz pomoć stručnjaka koji će im ponuditi najkvalitetnije profesionalne kozmetičke preparate kao što su: Valmont, Margaret Dabbs, Illa Aromatherapy Associates, sinonimi za vrhunske tretmane.

 


Mnoge je oduševila teretana i prostori za vježbanje iz kojih se pruža pogled na more. Tu su i frizerski salon, sobe za masažu, individualne razgovore, potom termalne zone, tretmane lica i kože koja će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

- Riječ je o raznovrsnom i bogatom programu. Od prostorija za vježbanje, termalnih zona, pa do tretmanskih soba. Ovo je idealno mjesto gdje se možete opustiti. Naš profesionalni tim će se pobrinuti da udovolji svim vašim potrebama i da vam se maksimalno posveti. Glavni cilj je da osoba koja dođe u ove prostorije izađe sa smiješkom na licu i može kročiti u novi radni dan i tjedan - kazao nam je Duje Božiković, direktor operacija hotela Le Meridien Lav.

Na sinoćnjoj gala zabavi viđena su brojna poznata lica: Fani Čapalija, Gianna Apostolski, Neda Makjanić-Kunić, Ivan Pažanin, Jelena Rozga, Ivan Ledenko, "Arileovci", potom Jadran Kapor, glavni urednik Slobodne Dalmacije, Ana Hanžeković, predsjednica Uprave Hanza Medije, te ostali uzvanici koji su se jednoglasno složili da će uživati u čarima ove oaze.

 

 


Osim otvaranja rajskog kompleksa, predstavljen je novi broj magazina Gloria GLAM. Osim plesnih i glazbenih točaka, popularni Damir Kedžo i Jelena Zindarić Zsa Zsa dodatno su zagrijali publiku.

 

 

Naslovnica Društvena mreža