Mozaik Društvena mreža

lampioni želja

Želje je lakše ispuniti uz Vip!

lampioni želja
Za sve koji neće moći prisustvovati performansu „Kapulica & lampioni – želje je lakše ispuniti uz Vip!“ 22.12. na tržnici Dolac u Zagrebu, kada će 3.000 papirnatih lampiona biti pušteno u zrak, Vipnet je pripremio posebnu web i mobilnu aplikaciju „Lampioni želja“.

Korisnici će uz nju svoje lampione moći pustiti gdje god se nalazili, a kako svaki lampion simbolizira želju onoga koji ga pušta u zrak, ova je aplikacija ujedno i svojevrsni brojač želja.

Naime, nakon što korisnik upiše svoju želju, dobiva jedinstveni broj koji označava redni broj njegovog lampiona, odnosno želje kreirane putem aplikacije. U obliku responzivnog micrositea dostupna je na mobitelima, tabletima i računalima na hrvatskom i engleskom jeziku.

Projekt „Kapulica & lampioni – želje je lakše ispuniti uz Vip!“ Vipnet podržava po drugi put, a ovogodišnje je izdanje poprimilo i humanitarnu notu – prikupljaju se sredstva za udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima „Krijesnica“.

Lampioni će se tako dijeliti uz minimalnu novčanu donaciju od 10 kuna, dok će prikupljeni iznos Vipnet udvostručiti u želji da se maksimalno poboljšaju uvjeti smještaja udruge „Krijesnica“ za obitelji koje nisu iz Zagreba, a čija se djeca liječe na onkološkim odjelima zagrebačkih bolnica.

sponzorirani članak

Naslovnica Društvena mreža