Mozaik Društvena mreža

dočekati zoru

Ludo party ljeto u Aurori: svjetske zvijezde elektronske glazbe stižu u Primošten

dočekati zoru
Ovogodišnji ljetni party program popularnog primoštenskog kluba Aurora više je nego impresivan, a uključuje gostovanja svjetski poznatih DJ-a, uvijek svježe pjena partije te brojne plesno-koreografske nastupe.

Ovoljetnim programom klub će pokušati barem na jedan trenutak postići zajedništvo koje je raslo kroz Auroru protekle 23 godine.

Zagrijavanje za party sezonu kreće već ove subote, 28. lipnja velikim otvaranjem sezone pjena partija uz šibenski EDM trojac ŠI Khaos Mafia kojeg čine Mika, Gjuro i ElectricJay.

Od zvučnijih imena prvo se gostovanje očekuje u četvrtak, 17. srpnja, kada će nastupiti švicarski house i electro producent DJ Antoine, poznat po hitovima „Ma Cherrie, Welcome To St. Tropez i Bella Vita“.

Krajem mjeseca, 30. srpnja u Auroru stiže 'dirty dutch' poslastica DJ Chuckie, Nizozemac često nazivan kraljem miksa, čiji veliki hit „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ i danas zna vrlo dobro razgaliti podije diljem svijeta.

Prvi nastup u kolovozu rezerviran je za španjolskog kralja elektronske glazbe Cristiana Varelu koji se prošle godine okrunio nagradom za najboljeg techno DJa na Ibizi, a u Aurori će nastupiti u četvrtak, 7. kolovoza. Radio je za produkcije i remikse za preko 150 kompozicija na prestižnim etiketama, a setovi mu danas osim techna uključuju tech-house i house.

U Primošten 14. kolovoza stiže  po mnogima jedan od najvećih umjetnika u svijetu elektronske glazbe - Fedde Le Grand iz Nizozemske, 14. na DJ Mag ljestvici svjetskih DJ-a. Njegov prošlogodišnji nastup u ovom klubu proglašen je najboljim partijem od strane publike, a svojim hitovimama „Put Your Hands Up for Detroit, "So Much Love“ i remixom „Paradise“ za Coldplay osigurao je mnoštvo fanova diljem planete.

Krajem mjheseca, 22. kolovoza, Aurora će pokušati revitalizirati dašak toga doba kada je postala meka elektronske glazbe,  za party vibru i pozitivnu energiju pobrinut će se srpski DJ Marko Nastić, zaslužan za podizanje techno scene u svojoj zemlji još za vrijeme raspada bivše Jugoslavije. No, Nastić nije ostao koncentriran samo na techno već je išao i korak dalje u svojem glazbenom opusu.

U petak, 5. rujna, Marco Bailey zatvara party sezonu u Aurori. Belgijski kralj techno vibracija u svojoj državi odavno ima status superzvijezde, no već dugi niz godina slovi kao prepoznatljivo ime diljem cijele Europe. Njegov glazbeni izričaj je širok i osim techna uključuje house i minimal, a upravo je zbog svog posebnog, uvijek iznenađujućeg stila uvijek rado viđen i slušan na brojnim eventima i festivalima. Posljednji album mu je prožet raznim glazbenim stilovima, od  prepoznatljivog techna, preko tech housea, pa i nekoliko downtempo, ambijentalnih stvari.

Jeste li već odlučili uz čiji ćete nastup ovog ljeta dočekati zoru na podiju Aurore?

 


Naslovnica Društvena mreža