Mozaik Društvena mreža

ne propustite!

Za tjedan dana počinje INmusic festival, posjetitelje čekaju brojne atrakcije i pogodnosti

ne propustite!
Točno nas tjedan dana dijeli od početka devetog INmusic festivala, najvećeg open air festivala u Hrvatskoj koji se održava na Jarunu. Festival je veći nego ikada, proširio se na dva otoka, obiluje dodatnim sadržajima, a popis izvođača koji će ove godine dočekati brojne posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva nikoga ne ostavlja ravnodušnim: The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Partibrejkers, Rambo Amadeus, Vlada Divljan, Gatuzo, Kandžija…

Uz Main stage i World stage, vraća se i traženi Hidden stage, a posjetitelje čekaju i lude vožnje na RockIN' horseu, DJ tulum u Šumi Striborovoj, Balkan party, Retro party, Silent party i mnogi drugi na kojima će se dobra glazba puštati do ranih jutarnjih sati.

Za one koji se požele odmoriti od festivalske vreve, na raspolaganju su Nargila Chill Out Bar, Solarni Cocktail Bar, udobni kreveti ukrašeni tibetanskim zastavicama...

Tri nezaboravna festivalska dana bit će upotpunjena nezaboravnom slikom pontonom spojenih Otoka mladosti i Otoka Trešnjevka na kojem će ove godine boraviti kamperi i to čak 6 dana. Za svega 150 kuna njih očekuje posebna plaža, topli tuševi, besplatan bežični internet, spremišta za osobne stvari i lokacije za punjenje elektroničkih uređaja.

Za sve posjetitelje INmusuca koji u Zagreb dolaze vlakom, Hrvatske željeznice imaju odlične vijesti: HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust važeći je na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag, kao i za putnike iz Republike Slovenije. Povlastica će se moći koristiti od 20. do 27. lipnja 2014. i to na udaljenostima većim od 25 km.

Na dane održavanja festivala 23., 24., i 25. lipnja, od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će prometovati dvije autobusne linije koje će putnike voziti od oba ulaza na Jarun do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan, a besplatan će biti i javni prijevoz za sve posjetitelje INmusic festivala. Potrebno je samo prilikom ulaska u vozilo javnog prijevoza predočiti festivalsku ulaznicu ili narukvicu.

Više informacija potražite na: www.inmusicfestival.com.

PSD

Naslovnica Društvena mreža