Mozaik Društvena mreža

lice ljepote

Zgodne djevojke u kupaćim kostimima dodatno zagrijale toplu splitsku noć

lice ljepote
Najava novog estetskog spektakla 'Lice ljepote', u režiji agencije Don Mateo media vlasnika Matea Brekala, upriličena u luksuznom ambijentu vrta hotela Park u Splitu, protekla je u znaku mode, ljepote i glazbe.

Štoviše, Brekalo se potrudio prizvati u sjećanje zlatno doba Splitskog festivala impresivnom plejadom pjevača među kojima je briljirao evergreen Đorđi Peruzović; vitalan poput mladića otpjevao je 'Senoritu Espanolu' i 'Di si bija kad je grmilo', pobjedničku pjesmu Splita 1972. godine, kao da ima barem četrdeset godina manje!

Glazbeno-modnu večer pod palicom Denisa Šabića i Edite Lučić-Jelić, uz akviziciju mlade Jelene, otvorila je pak lanjska Miss Dalmacije, k tomu i dizajnerica Barbara Ljiljak, koja se predstavila i svojom prvom modnom revijom; romantične i otmjene Barbarine kreacije, kao krojene za mondene ljetne zabave Saint Tropeza, bile su blistave i na pozornici 'Parka', a impresivnu kolekciju natopljenu ljetnim glamurom iznijela je i dizajnerica Nives Lutz iz Splita.Nastupile su i druge modne dizajnerice poput mladih Valentine Vukasović i Sande Matić, a svaki red mode bio je garniran pjesmom estradnih velikana: Kemala Montena, Gorana Karana, Tedija Spalata, Deana Dvornika, Nene Vetme, Mladena Grdovića, čak i popularnog pjevača iz osamdesetih, Marijana Miše. Poseban 'guest star' bio je pak izraelski pjevač Moti Galadi.

Ivica Čotić, pak, sve je razveselio imitacijama protagonista 'Maloga mista', a muškom dijelu publike jamačno su se ponajviše svidjeli kupaći kostimi iz 'Krune mode', kojima je za ženske oči pandan bio izlaz manekena u odijelima iz splitske modne kuće Mister mot.

Tijekom večeri promovirano je i novo, profinjeno piće iz porodice šampanjaca naziva Don Matteo, i to iz ruku barmenskog šampiona Jure Vojkovića iz Splita. Prava zdravica za glazbu, modu i ljepotu!lenka gospodnetić, foto: paun paunović / cropix

Naslovnica Društvena mreža