Mozaik Društvena mreža

krug obožavateljica

Poznate trendseterice uživale na velikom partiju svoje omiljene shopping oaze

krug obožavateljica
Nenad Korkut
Andreja Bistričić, Tatjana Lisičar, Maja Merlić
Anica Kovač
Emina Šokota
Iris Androšević Pinjuh
Iva Balaban
Ivana Omazić
Tanja Dragović
Karla Kaić
Lana Karamarko i Ana šarić
Kristina Bradač
Marija Bišćan
Veliki party održan u utorak navečer u Zagrebu privukao je brojne domaće zvijezde; Ivanu Omazić, Tatjanu Dragović, Ivu Balaban, Iris Androšević Pinjuh, Kristinu Bradač, Anu Šarić, Mariju Bišćan, Ivu Marić, Eminu Šokotu, Miju Šlogar, Anju Valčić, Ivanu Andabak, Andreu Bistričić i Maju Merlić, Anicu Kovač, Nenada Korkuta, Šimu Eškinju i mnoge druge, da zavire u novootvoreni dio poznatog dućana Nicolas Concept Store.

Zabava pod lampionima održana je povodom otvaranja novog dijela ovog fashion dućana koji je obvezna modna destinacija ljubiteljica poznatih svjetskih brandova, a u kojem su predstavljene nove kolekcije dizajnera kao što su Isabel Marant, Iro, Alexander Wang, Ancient Greek Sandals, Shourouk, Ek Thongprasert, Borboleta, Diana Broussard, Lei Van Kash i mnogi drugi.Okupljeni su bili oduševljeni novim odjevnim komadima, nakitom i modnim dodacima, a oduševljena je bila i vlasnica Nicolasa Tajana Lisičar.

- Izuzetno mi je drago što smo bili u mogućnosti proširiti Nicolas i što ćemo i dalje donositi nove komade top dizajnera za kojima potražnja ne prestaje. Naše cure zaista prate svjetsku modnu scenu i ponosna sam što svoje omiljene kombinacije pronalaze upravo u Nicolasu. Naša modna priča se nastavlja i sretna sam i zahvalna što je Nicolas skupio svoj krug obožavateljica.Zagrebački Nicolas Concept Store otvoren je prije sedam godina i otada je za brojne poklonice mode postao puno više od modnog dućana. Nicolas u svojih 100 m2 slijedi koncept uređenja prema filozofiji Marcel Wandersa i njegove Moooi linije, ali prilagođen urbanoj sredini i arhitekturi zgrade u kojoj se nalazi, a koja datira iz 16. stoljeća.

Posjetitelji Nicolasa i dalje mogu uživati u ukusnoj kavi ili hladnom čaju od mente, u malo drugačijem ambijentu – s pogledom na Zagrebačku katedralu.

Podsjetimo, prošle je godine Nicolas Joaillerie otvorio i prodajno mjesto u Hvaru na rivi, na jednoj od najljepših lokacija u gradu.   


Naslovnica Društvena mreža