StoryEditorOCM

Bacio je 24.000 franaka iznad Züricha. Tko je TikToker sa zlatnom maskom? Svi se pitaju kada će opet u akciju

Piše MOZAIK SD
14. svibnja 2024. - 08:31

Jednom TikTokeru je lice prekriveno zlatnom maskom, a na rukama nosi zlatni nakit. Tko je skriveni muškarac koji je u subotu iznad Züricha bacio 24.000 franaka (oko 24.500 eura), pitaju se mnogi?

image
Shutterstock

TikToker je izazvao i nesreću – dvanaestogodišnji Dominikanac ozlijeđen je oštrim predmetom u gomili i morao je u bolnicu

"Oracle", kako se tajanstveni bacač novca naziva na svom TikTok profilu, ranije je u videu najavio da će novac u novčanicama od 10 franaka ispustiti dronom iznad parka u Zürichu.

TikToker je održao riječ: padala je "kiša novca"! "Trenutačno nemamo naznaka da bi se moglo raditi o krivotvorenom novcu", izjavio je za BILD glasnogovornik policije grada Zuricha.

"Želimo saznati zbog čega je akcija organizirana", izjavio je glasnogovornik policije. Događaj nije bio prijavljen - policija nije zaprimila odgovarajući zahtjev, piše Vol.

Za njegovih 17.000 sljedbenika, identitet velikodušnog TikTokera "Oracle" vjerojatno će zasad ostati tajna. Prije samo tri dana, čovjek, koji se pred gledateljima prikazuje noseći samo masku, postavio je prvi komični video na svoj kanal. U njemu se predstavio i rekao: "Nekoliko mojih vizija uskoro će postati stvarnost".

Policija sada želi razjasniti kakav je dron korišten za bacanje novca, te napominju da je i za to trebalo imati dozvolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 08:01