More Vijesti

HRVATSKI DANI MALE BRODOGRADNJE OD 4.-7. TRAVNJA

Električne pente i daske u Kaštelima

HRVATSKI DANI MALE BRODOGRADNJE OD 4.-7. TRAVNJA

Ovogodišnje 11. izdanje manifestacije organizirat će se od 4. do 7. travnja na novoj lokaciji - novosagrađenom istočnom dijelu prekrasne marine Kaštela, te uz još jednu novost, a to je otvaranje mogućnosti za izlaganje plovilima stranih proizvođača.
Ovaj događaj i nadalje zadržava trend predstavljanja jedrilica, motornjaka i gumenjaka, koji su predmet interesa, stvarnih mogućnosti i potreba hrvatskog čovjeka, koji svoj život i svakodnevne potrebe vezuje uz naše more i otoke.
Na dijelu manifestacije prigodno nazvanim SAJAM TURISTIČKIH ATRAKCIJA osjetan je nastavak trenda rasta u predstavljanju noviteta koji koriste električni pogon. Tako će se posjetitelji moći upoznati s električnim vanbrodskim motorima ePropulsion, hidrofoil električnom daskom eFoilFly – NeptunX, a novitet su i plutajuće platforme NautiBouy, no naravno one ne trebaju nikakav pogon, pa ni električni. Ponudu će oplemeniti i tehnološki unaprijeđeni električni motocikli i mopedi nove generacije.
Ovogodišnje izdanje sigurno će potpomoći i promociji i plasmanu turističke sportske i outdoor opreme, kao i razvoju ukupne turističke ponude naše obale i priobalja. Nova lokacija dodatna je promocija ne samo marine Kaštela već i grada Kaštela kao zanimljive turističko-nautičke destinacije.

Naslovnica Vijesti