More Vijesti

veliko priznanje

Plaža u Posedarju našla se na listi 25 plaža u Europi koje The Guardian preporučuje da treba posjetiti

 veliko priznanje

Šljunčana plaža sa slamnatim suncobranima i kamenim popločanjem na ulazu u more našla se na prestižnoj listi u izboru Mary Novakovich, koja je britanskim čitateljima s hrvatske obale još preporučila Sveti Jakov u Dubrovniku, Pupnatsku luku na Korčuli i Livačinu u Loparu na otoku Rabu. Hrvatske plaže našle su se uz bok atraktivnim europskim plažama u Portugalu, Španjolskoj, Italiji, Francuskoj i Grčkoj.
– Vrlo smo polaskani i oduševljeni što smo dobili priliku da naš hotel "Lucija" i plaža budu predstavljeni u svjetski renomiranim novinama kao što je The Guardian. Prije svega, željeli bismo zahvaliti našoj gošći Mary Novakvich, novinarki Guardiana, koja nas je smjestila u sam vrh hrvatskih i svjetskih plaža. Ovo je samo dokaz i pečat našeg višegodišnjeg rada te stručnog i iznimno personalnog pristupa našim gostima, koji se zbog toga osjećaju kao kod kuće. Ovaj nam je izbor, naravno, omogućio neprocjenjiv marketing našeg hotela, te se nadamo povećanju broja budućih gostiju, kako u našem objektu, tako i u Posedarju, mjestu koje se kupa na obalama Novigradskog mora – kazale su nam vlasnica hotela Lucija Grgić i voditeljica Željka Brala.

Besplatna reklama

Guardian ističe kako Hrvatska ima predivnih lokacija, ali kameno-šljunčana plaža u Posedarju, u sjeni Velebita, nudi obiteljsku atmosferu i kristalno čisto more. Uz opis svake plaže stoje i korisni podaci o dostupnoj infrastrukturi i okvirnim cijenama apartmana. Tako se u Posedarju može pronaći apartman po cijeni od osamdesetak eura, navodi Guardian, a u blizini se također nalazi i pizzerija.
– Guardianova nominacija nas je iznenadila. Nismo to očekivali! Ponosni smo što su baš našu plažu uvrstili među 25 plaža za uživanje ovog ljeta u konkurenciji s ostalim europskim državama. Cijelo mjesto je jedna velika plaža, jer gdje god izađete na more, možete se kupati. Ovo nam je odlična besplatna promocija i veliko priznanje za našu Turističku zajednicu i Općinu, jer svake godine ulažemo sve više kako bismo plaže podignuli na veću razinu – rekao je Šime Bolić, direktor TZO-a Posedarje.
Osim hrvatskih, navedene su plaže u Portugalu (Tróia Galé, Samoqueira, Culatra i Figueira da Foz), u Španjolskoj (Playa de Carnota, Playa de la Franca, Playa de Calblanque, Los Genoveses i Cala Sa Tuna), u Italiji (La Feniglia, La Scala dei Turchi, Porto Badisco i Bagni di Regina Giovanna), u Francuskoj (Plage de l’Ouille, Plage du Lion, Bains Militaires i Plage d’Écault) i u Grčkoj (Plaka, Gramvousa, Vathy i Nanou).

Naslovnica Vijesti