More Vijesti

JOBE SEA-ESTA

Tuba za savršen dan na moru

JOBE SEA-ESTA

Poznata tvrtka Jobe predstavila je proizvod Sea-esta (čitaj siesta), višenamjensku tubu za savršen dan na moru. Sea-esta je dizajnirana za tri osobe i savršeni je dodatak za obitelj i prijatelje koji traže sunce i uzbuđenje.
Funkcija 1. Vaš otok za odmor
Svi obožavaju sunce. Sa Sea-esta tubom smo možete uživati u tim zlatnim trenucima na moru. Čak i u situacijama kada je sunca malo previše, Sea-esta sa sklopivom tendom nudi ugodnu sjenu i pretvara se iz tube za vuču u savršen otok za odmor.
Funkcija 2. Ugodno se naslonite i uživajte u vožnji
Trebate dozu adrenalina tijekom vrućeg dana? Sea-esta može ponijeti do tri osobe za odličnu zabavu iza broda. Iskoristite naslone, koji se samo napušu i pretvorite Sea-estu u udoban kauč za vuču. Samo se ugodno naslonite i uživajte u laganoj vožnji.
Funkcija 3. Držite se čvrsto za čistu adrenalinsku zabavu
Spremni ste za maksimalno divlju adrenalinsku vožnju. Pretvorite Sea-estu u disk tubu za vuču, držite se čvrsto za ručke i uživajte u divljoj vožnji.
S pomoću 12 delux pjenom ispunjenih ručki sa zaštitama za zglobove, svi željni uzbuđenja se mogu voziti u ležećem položaju na neoprenskim podlogama ili se odmarati i uživati sjedeći kada se podigne naslon, držeći se za dodatne ručke sa strane.
Sea-esta je kompletno prekrivena dvostruko prošivnim 840D najlonskom navlakom preko 28G PVC unutrašnje komore, što je čini izrazito čvrstom i otpornom tubom. Nakon akcije s prijateljima i obitelji, vratite se tradiciji uz obalu - odmaranju. Postavite preklopnu tendu, hladno piće stavite u držače za čašu, podignite naslon i imate savršen odmor, svoju siestu!
Zastupnik Frigomarine prodaje za 4290 kn.
www.frigomarine.hr

Naslovnica Vijesti