More Ribolov

MORSKI KUHAR

Kozice s bijelim grahom

MORSKI KUHAR

SASTOJCI:
30 dag bijelog graha
(za kuhanje graha: 1 režanj češnjaka, 2 lista kadulje, 1 manja rajčica)

4 žlice maslinovog ulja

4 režnja češnjaka

4 žlice peršina

30 dag smrznute kozice

sol, papar

PRIPREMA:
U posoljenoj vodi skuhajte grah s češnjakom, kaduljom i rajčicom. Kuhajte na laganoj vatri oko 30 minuta.Ocijedite i stavite na stranu. Na ulju pržite nasjeckan češnjak i peršin oko 2 minute. Dodajte kozice koje ste predhodno odledili i nasjeckali. Kuhajte 2 minute, zatim dodajte grah. Posolite (grah je već posoljen) i popaprite, promješajte i ostavite da se kuha oko 6 minuta. Poslužite toplo.

Naslovnica Ribolov