More Ribolov

“Ulov mjeseca”

Dvije dame među tri najbolja ribolovca

“Ulov mjeseca”

Prvo mjesto i nagradni vaučer u iznosu od 50 eura u kolovoskom kolu popularne nagradne igre “Ulov mjeseca”, osvojila je jedna dama – Lidija Vukić iz Herceg Novog, s ulovljenim zubacem od 8,5 kilograma, prenosi Pomorac.net

“Ulov mjeseca” inače, za sportske ribolovce u Crnoj Gori organizira tvrtka za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more “Una” iz Tivta.

Zubaca s kojim se okitila prvim mjestom, Lidija Vukić, članica Sporstko-ribolovnog kluba “Mamula”, ulovila je podvodnom puškom, tehnikom lova “na čeku” na dubini od 8 metara u hercegnovskom akvatoriju.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Čedo Odalović također sa zubacem. Ova riba, uhvaćena na pendulu u blizini otoka Mamula, je bila teška 7,3 kg. Ješka je bila živa lignja, a ulovljena je nakon sat vremena traženja. Borba dok veliki zubatac nije izvučen iz mora u čamac, trajala je više od pola sata.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura pripalo je Anđeliki Rafailović s tunom od 30 kg. Tuna je ulovljena na 8 milja od obale, kod Petrovca u jutarnjim satima.

Naslovnica Ribolov