Mišljenja Markov X

Markov X

Marko Didić

Derbi svetog Duje završit će s dva ili tri gola

markov x

U zadnjih pet kolumni, tri kolumne padam samo zbog jednog para. To se dogodilo i prošli put kada sam igrao na CSKA, a utakmicu ruskog Superkupa je dobio Zenit.

Bjelokošćanin Lacina Traore mi je s dva promašena zicera na toj utakmici protiv Zenita uzeo lijep dobitak, ali idemo dalje.

Na gostovanju protiv Anzhija opet igram na CSKA iz Moskve, mog krvnika iz prošle kolumne. Iako su ostali bez napadača Ahmeda Muse koji je otišao u Leicester, momčad stvara šanse i dosta je moćna. Kako Dagestanci svaku sezonu loše počnu, nadam se da im i ova neće biti iznimka te igram na pobjedu CSKA.

Na utakmici švicarske druge lige između Wila i Zuricha igram na pobjedu gostiju koji se nastoje što prije vratiti u švicarsku prvu ligu, a u pripremnim utakmicama su pobijedili i Borussiju Mönchengladbach. I u prvom kolu su bili uvjerljivi na svom terenu i za očekivati je novu njihovu pobjedu.

Cibalija koja nikog nije pobjedila u ove dvije utakmice i Inter s isto takvim učinkom na Bosutu igraju međusobni dvoboj. Na toj utakmici igram opciju dva do tri gola jer će i jedni i drugi nastojati najprije ne izgubiti i prekinuti loš niz.

U derbiju Svetog Duje između Splita i Hajduka igram opciju da će biti postignuta dva do tri gola na utakmici. Nakon dobrog rezultata u Ukrajini umorni Hjaduk neće srljati, a trener Splita Lokica će nastojati nastaviti ostvariti drugi dobar rezultat u nizu od kada sjedi na klupi crvenih. Bit će tu ipak pokoja prilika jer obrana i jednih i drugih ima blackoute i između remija i opcije dva do tri gola, odlučujem se na potonju opciju.

Zaglebie i Termalica su apsolutni hit poljskog prvenstva (šest bodova iiz dvije utakmcie). Kako domaćin mora misliti na uzvrat sa Dancima (izgubili od Sonderyskea kući 1-2), tako će gosti pokušati to iskorisiti i pobijediti ih na ovoj utakmici. Igram opciju više od dva gola.

Poštovani čitatelji,dva tjedna ćete biti bez ove kolumne zbog odlaska autora na godišnji odmor. A dotad u vlastitoj režiji vam želim puno kladiteljskog uspjeha!

Pet u glavu

1. Anzhi - CSK 2
2. Wil- Zurich 2
3. Cibalija- Inter dva do tri gola
4. Split- Hajduk dva do tri gola
5. Zaglebie - Termalica više od dva gola

SRETNO!

Naslovnica Markov X