Mišljenja Markov X

Markov X

Marko Didić

Bournemouth dočekuje City, igram na pobjedu gostiju

pet uglavu

Dosta klubova je već prebrinulo brigu za opstanak, a ima i klubova koji ne mogu maknuti sa sredine tablice. Zato u ovoj kolumni moramo tražiti parove kojima bodovi trebaju i koji se za nešto bore.

U petak Bayer Leverkusen dočekuje Wolfsburga i na toj utakmici igram opciju više od dva gola. Domaćini traže tabletu za mir (čitaj osvojeno mjesto koje vodi u europsko natjecanje), a gosti iz vučjeg grada se još nadaju da bi i ove godine mogli dohvatiti europsko najtecanje.Tu kalkuliranja neće biti, a obje ekipe gaje napadački nogomet.

Eintracht iz Braunschweiga koji ima niz loših rezultata u zadnje vrijeme igra protiv predzadnjeg Paderborna koji će učiniti sve kako nakon ispadanja iz Bundeslige ne bi ispali u treću ligu. Krenut će sa kontrama, ali kako nisam baš siguran u njihovu pobjedu odlučujem se na opciju - više od dva gola.

U Premiershipu tvrdi Bournemouth dočekuje Manchester City i tu igram na pobjedu gostiju koji se moraju trgnuti ako ne žele da im West Ham i Manchester United umaknu u trci za Europu.

Klub je uništila prerana informacija da ih preuzima Pep Guardiola pa su mnogi igrači koji sumnjaju da ih Španjolac neće šmekati trude pronaći nove klubove i nije ih baš puno briga za uspjehe kluba. Na ovoj utakmici će dokazati je li im ostala i mrva samopoštovanja, barem prema funtama koje primaju od gazde šeika Mansoura bin Zayed Al Nahyana.

U Varšavi Legia igra protiv Lechije Marija Maloče. Obje momčadi imaju svoje ciljeve: domaćini da postanu prvaci, a Lechija da uđe među prvih osam koji se najteču u playoffu. Kako su obje momčadi napadački nastrojene igram opciju više od dva gola.

U slovenskoj ligi igraju Gorica i Maribor i tu igram na gostujuću pobjedu "violičastih" koji su pojačani vremešnim 35-godišnjim  Milivojem Novakovićem, bivšim centarforom Kölna koji je sada došao iz japanske Nagoye. Novaković je star, ali za slovenske prilike je još uvijek Robert Lewandovski. Ako ne žele razbiti sve iluzije o tituli momci novog trenera Darka Milaniča će morati pobjediti.

Pet u glavu

1. Bayer - Wolfsburg više od 2 gola
2. Eintracht Braunschweig - Paderborn više od 2 gola
3. Bournemouth - Manchester City 2
4. Legia - Lechia više od 2 gola
5. Gorica - Maribor 2

SRETNO!

Naslovnica Markov X