Mišljenja Markov X

Markov X

Marko Didić

Igram na pobjede Leicestera i Stuttgarta

Ovaj vikend obiluje utakmicama klubova koji su po snazi i moći nalik jaje jajetu. U dilemi da li odigrati sigurne parove sa nikakvim koficijentom (time bi prestala žuganja na neuspješnost kolumne, op.a) ili se odlučiti za dobar koeficijent i parove koji mogu i proći, opet se odlučujem za ovo drugo. Mi sa ulozima do dvadeset-trideset kuna po kolumni nećemo daleko dogurati ako budemo igrali koficijente 1,40!

Na utakmici Kolna i berlinske Herthe igrat ću opciju dva do tri gola. Gosti su u povijesnoj prilici da izbore odlazak u neki od europskih kupova, a domaći "jarčići" od kada su prodali napadača Ujaha Werderu nisu više onako ubitačni. Čini nam se da je Koln više štetovao, nego što se Werder okoristio sa Ujahom. U dilemi između dvojke i dva do tri gola, ipak igram za ovu potonju opciju.

Cesena koja za svojim protivnikom Cagliarijem zaostaje punih osamnaest bodova nije loša momčad, ali se ne može mjeriti u odnosu na zahuktali Cagliari koji ima devet prvenstvenih pobjeda u nizu i nalazi se na prvom mjestu prvoligaške tablice. Malo su kašljucali u siječnju mjesecu remijima sa Livornom u gostima i Comom kod kuće, ali su već duže vremena u vrhunskoj formi i to treba iskoristiti jer je koeficijent na pobjedu gostiju 2,40.

Čaroliju u Leicesteru nećemo dirati i oni će pobjediti Norwich. To je momčad u kojoj je bilo dosta osporavanih persona (centarfor Vardy, njemački stoper Huth pa i trener Ranieri) i sa ovim sjajnim rezultatima oni obilato naplaćuju sve svoje dosadašnje frustracije i osporavanja.

Stuttgart koji je prošli vikend remijem na gostovanju protiv Schalkea malo zaostao u pobjedničkom nizu se ponovno vraća na stari kolosijek te će bez problema pobjediti lošeg Hannovera. Gosti su (ako se ne računaju prijateljske utakmice) zadnju prvenstvenu pobjedu zabilježili krajem studneog prošle godine protiv Ingoldstadta.

Fenjeraš Eskisehir i Bursa (jedno od većih razočarenja ovog prvenstva) će kao i na zadnjoj svojoj utakmici ući u opciju više od dva gola i to ćemo i odigrati.

Pet u glavu

1. Koln - Hertha dva do tri gola
2. Cesena - Cagliari 2
3. Leicester - Norwich 1
4. Stuttgart - Hannover 1
5. Eskisehir - Bursa više od 2 gola

SRETNO!

Naslovnica Markov X