Mišljenja Markov X

Markov X

Marko Didić

Igram na gostujuću pobjedu West Hama

Villarreal i Napoli nisu se probudili na vrijeme i uništili su mi prošlu kolumnu u kojoj sam pogodio četiri para od pet mogućih. Ovo je već četvrti put u kratkom vremenu da se zaustavljam na četiri pogođena, dakle bez - dobitka.

Ovaj vikend počinjem kolumnu sa utakmicom na stadionu Sveti Nikola gdje Bari dočekuje Latinu i tu igram jedinicu. Trener Barija Camplone zbog srca završio je u bolnici, ali je rekao da će ipak voditi svoju momčad koja je u posljedna dva kola osvojila smao bod. I ako ne žele da im na putu u Serie A puno ne odmaknu Crotone i Cagliari, morat će pobjediti.

Na utakmici Kasimpasa i Eskisehirspor igram više od dva gola jer domaćin iako je u zadnje vrijeme u igračkoj krizi napada svakoga. Eskisehirspor je u grčevitoj borbi za opstanak pa će i on jurnuti na pobjedu, a u svrhu opstanka kupili su deset novih igrača. I njihov novi trener Aybaba gaji napadački stil, pa tu mora biti golova.

Rijetko igram poljske klubove, ali na utakmici Zaglebie - Legia igram dvojku. Div iz Varšave kojeg  vodi Rus Stanislav Cercesov ima tri boda manje od vodećih Piast Gliwica. Prošlo ljeto su se pojačali mađarskim reprezentativcem Nemanjom Nikolićem koji je  zabio 23 pogotoka u 22 ligaška susreta i žure se nadoknaditi propuštenu bodovnu razliku  iz prvog dijela.

Na utakmici Ferencvarosa i Jarnijeve Puskas Akademije igram opciju više od tri gola. Domaćini "ubijaju" sve po mađarskoj ligi, a Jarni u borbi za opstanak i takvog diva mora napasti ako želi ostati i opstati.

Kolumnu završavamo sa Slavenom Bilićem i njegovim West Hamom koji igra u nedjelju u gostima protiv Blackburna u FA Cupu. Slaven koji je stručnjak za gostujuće pobjede i skidanja "skalpova" velikima mobilizirao je sve snage za ovu utakmicu jer sigurno želi sa svojim "čekićarima" osvojiti taj kup. Nakon izbacivanja Liverpoola, Nane ima pravo nanati (sanjati) "kantu".

Pet u glavu:

1. Bari - Latina 1
2. Kasimpasa - Eshisehirspor više od 2 gola
3. Zaglebie - Legia 2
4. Ferencvaros - Puskas Akademija više od 3 gola
5. Blackburn - West Ham 2

SRETNO!

Naslovnica Markov X