StoryEditorOCM
ZagoraKOBNA NEOPREZNOST

Teška prometna nesreća u dalmatinskom zaleđu: splitskim kamionom naletio na auto ispred sebe, Splićanka se bori za život

Piše Zadarski.hr
9. svibnja 2024. - 10:39

Na državnoj cesti u zadarskom zaleđu, na dionici od Babinduba do Zemunika Donjeg, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, opasne po život.

Prema rezultatima očevida, nesreća se dogodila kada je 55-godišnji vozač upravljajući kamionom s prikolicom splitskih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Zemunika Donjeg, iz zasad neutvrđenih razloga naletio na automobil splitskih "tablica" koji se kretao ispred kamiona, u istom prometnom traku.

- Od siline udara osobno vozilo se odbilo, nakon čega se zarotiralo i potom udarilo u zaštitnu ogradu, dok se teretno vozilo nastavilo kretati i udarilo u zaštitnu ogradu na suprotnom traku.

U nesreći je ozljede zadobila 51-godišnja vozačica automobila, kojoj je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zadar, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede, opasne po život.

U tijeku je kriminalističko istraživanja u svezi kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu - priopćili su iz Policijske uprave zadarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 05:06