StoryEditorOCM
ZagoraKARTE RASPRODANE

Naprasno otkazan nastup turbofolk pjevačice u srcu Dalmacije! Građani ispaljuju, oglasila se Goga: ‘To morate nadići‘

Piše Zadarski.hr
12. listopada 2023. - 09:30

Nakon što su je u Bibinjama otkazan nastup srpskog pjevača Aleksandra Saše Kovačevića, o čemu smo izvještavali, slična se stvar dogodila u Benkovcu, gdje je otkazan koncert crnogorske turbofolk pjevačice Goge Sekulić.

Organizator događaja je bio caffe bar "Mood", odakle su posredstvom Instagrama obavijestili da je zbog nezadovoljstva dijela građana u Benkovcu otkazan koncert ove pjevačice.

- Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Goge Sekulić zakazan za subotu, 14. listopada.

Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumijevanju - navodi se u objavi na profilu kafića na Instagramu.

Posredstvom društvenih mreža oglasila se i sama pjevačica koja tvrdi da je duboko razočarana tim potezom:
- Ova odluka je mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro došla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići.

Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 15:02