Zadarkoja ideja za biznis!

Nema više mukte selfija, slikavanje s njenim tikvicama se naplaćuje! Javnost podijeljena oko nesvakidašnje ideje, ima li prodavačica pravo ili je pretjerala?

Piše T.S.M.
tikvice

Iz ljeta u ljeto slušamo pritužbe kupravendi sa splitske glavne tržnice na račun turista koji kupe šačicu trešanja, breskvu, dvije ili tek koju pomicu, ali zato izloženu robu temeljito isprepipaju, opale 101 selfie i postave tisuću i jedno čudno pitanje. Kolegica (ili kolega?) iz Zadra im se dosjetila kako zaraditi i od takvih kupaca pa je na svoj banak, uz lijepo prezentirano povrće, izložila natpis kojim znatiželjnike obavještava da će svakog tko se misli slikati s njenim tikvicama taj luksuz koštati točno pet eura. Pored takvog natpisa tko se usudi pitati pošto tikvice?!

Fotografija (kladimo se da je kradom 'okinuta') banka s tikvicama koje je opasno i pogledati osvanula je na društvenim mrežama, a komentatori na Dnevnoj dozi prosječnog Dalmatinca su podijeljeni. Dok jedni hvale ideju je, 'kad već ne kupuju, nešto im moraš naplatiti', drugi ju kude i strahuju od toga što će se iduće netko poduzetan dosjetiti naplaćivati...

 

#PODUZETNIšTVO#BIZNIS#SELFIE#TIKVICE#SD LITO#KUPRAVENDA