Dalmacija Zadar

očajna igra

Zadru ni treća nije bila sreća, težak poraz u Beogradu

očajna igra

Zadar ni u trećoj utamici ABA lige nije osjetio sreću, štoviše, doživjeli su  od Mega Bemaxa iznimno težak poraza, koji ovoga puta za razliku od onoga na Višnjiku protiv Krke, klupska uprava jednostavno mora povući odlučan potez. Ii će mijenjati trenera Antu Nazora, ili će se mnogima zahvaliti, jer ovako ne ide! 

Očajna igra samo je nastavak negativne nergije koja se može opipati oko  nekad slavnoga kluba, koji je svima posato " "crvena krpa"! Tko god se sjetio dobro ih je isprašio, a da će tako biti i u Beogradu vidjelo se odmah na početku. Istina, kasnije su se zahvaljujući Allenu vratili u život, svejedno s njegovih pet trica Zadar je stalno lovio zaostatak. A kako neće kad s crte slobodnih bacanja nisu mogli pogoditi ništa.

I kad su Allenovom šestom tricom  nakon dugotrajnog minusa došli do vodstva 47:45, doslovce se sve raspalo. Mega je u svega nekoliko minuta napravila seriju 21:4 i zadarsku momčad gurala sve više prema dnu s kojeg će se teško pomaknuti.

Jer, nema igrača za kojeg bi se čovjek mogao uhvatiti i kazati: " s njim ćemo dobiti sigurnosti !" Onaj tko je slagao momčad, a to su Nazor i sportski direktor Branimir Longin, debelo su promašili metu! Sad se i kontra Dubrave u HT Premijer lige mora strahovati za konačan ishod.

Eto, dokle se došlo u kratkom vremenskom razdoblju, odnosno, tek što su odškrinuta vrata  nove sezone!

Mega Bemax –  Zadar 98 : 74  ( 30:22 ,13:18,28:19)

BEOGRAD – Dvorana " Ranko Žeravica".

Gledatelja: 600.

Suci: Obrknežević , Jovčić i Mrdak 27:15).( svi Srbija).

MEGA BEMAX: Mišković(18) , Atić(12) , Marjanović (12), Ašćerić(18) , Čarapić(6) , Simonović(14) , Cerovina(3) , Brekić , Macura , Tanasković(4) , Stanić (14), Mesiček.

ZADAR: Uljarević(4), Allen(24) , Marić , Siriščević(3) , Palokaj , Vujičić , Vuković(9) , Junaković(8) , Farr(8) , Fundić(9) , Planinić(3) , Gilbert(6).

Naslovnica Zadar