Dalmacija Zadar

policija istražuje slučaj

Usred grada upao u iskopani kanal i poginuo? Tijelo preminulog muškarca ide na obdukciju; Zašto nije bilo nikakvog upozorenja na opasnost za pješake na cesti?!

 policija istražuje slučaj

U utorak navečer, oko 18.30 sati, na Krešimirovoj obali u Zadru, u iskopanom kanalu uz ulicu, pronađeno je mrtvo tijelo nepoznatog muškaraca, piše zadarski.hr.

- Policija je na mjestu događaja u večernjim satima izvršila prvi dio očevida, utvrđeno je da se radi o 58-godišnjem muškarcu – priopćeno je u srijedu ujutro iz PU zadarske.

Mrtvozornik je pregledao tijelo, no ne može se sa sigurnošću odrediti što se točno dogodilo i kako su ozljede nastale, te je Državno odvjetništvo naložilo obdukciju. Tek nakon obavljene obdukcije, koja će biti napravljena u Splitu, znat će se točan uzrok smrti.

Kanal je iskopan u sklopu izvođenja građevinskih radova. Zadarska policija u srijedu ujutro je nastavila s očevidom, jer je nejasno kako je 58-godišnjak upao u kanal. Ujedno je nejasno zašto iskopani kanal nije bio propisno obilježen, nije na cesti bilo nikakve trake, te su se pješaci cijelim tim potezom kretali kolnikom.

Naslovnica Zadar