Dalmacija Zadar

ŠOKANTAN INCIDENT

Četiri bijesne žene vrijeđale i perfemima gađale zaštitara i prodavačice, djeca vrištala od straha!

ŠOKANTAN INCIDENT

Zadarska policija provodi intezivnu potragu za četiri ženske osobe koje su u četvrtak nešto prije 20 sati u trgovini "Muller" trgovačkog centra na Relji glasno vrijeđale i parfemima gađale dvije djelatnice trgovine i zaštitara.

Prema riječima očevidaca koji su se javili u redakciju portala Zadarski.hr, scene u "Mulleru" bile su strašne, a obračun agresivnih žena s prodavačicama i zaštitarom trajao je najmanje desetak minuta čemu je svjedočila puna trgovina kupaca. 

- Sve je počelo kad je jedna od njih počela glasno vikati, prijetiti i pljuvati na šokiranu prodavačicu. Taj riječnik uvreda teško je uopće prepričati, a kamo li slušati. Nakon što je prodavačica pozvala u pomoć i zaštitara, u svađu koja je zapravo bila napad na prodavačice, uključile su se još tri žene, dvije mlađe i jedna starija.Dakle njih ukupno četiri deralo se i psovalo na djelatnice nasred dućana da bi, kad ih je zaštitar zamolio da izađu, krenule u fizički napad na njega i prodavačice. To je bilo strašno za gledati. Kad su konačno izašle iz dućana nakon 15 minuta prijetile su s vrata da će vratiti i osvetiti - kazala nam je šokirana gospođa koja se zatekla jučer navečer u trgovini na Relji. 

- Možda najgore od svega bio je kaos i nervoza koju je taj incident stvorio jer su u trgovini bile brojne majke s djecom. Djeca su se uzrujala i počela vrištati, a ja sam bila u stragu da se njihova agresija ne prelije na druge ili da nam nešto ne doleti u glavu - dodala je naša čitateljica.

Naslovnica Zadar