StoryEditorOCM
SplitVRIJE U LUČICI

Nova bitka u ratu susjeda iz pakla na Zenti; Jedriličari su ispalili: Ponton smo pronašli ispilan, a radnici PŠD-a su nam blokirali pristup moru!

29. listopada 2019. - 15:40
Dok vodstvo PŠD-a optužuje jedriličare za korištenje prostora bez dozvole, oni uzvraćaju tvrdnjom da je spor vraćen na početak

Znate onu situaciju kada imate susjeda "iz pakla" koji vam ne da mira ni danju ni noću, a vi nemoćno stojite jer vas nema tko zaštititi, a kamoli da netko konačno zaustavi niz nevolja koje vam ovaj priređuje?

Najprije vas verbalno napada, pa onda pisanim putem, zatim isključi struju i vodu, pa vam skine katanac, vrata, ogradu, odnese inventar, pa vam na koncu - zapriječi prolaz. Nažalost, ni tu nije kraj jer se susjed zarekao da će vas tjerati do sudnjeg dana dok vas ne izbriše iz svojeg vidokruga i iz podsvijesti. Svo to vrijeme, nitko drugi prstom ni da makne!

Upravo tako se osjećaju članovi Jedriličarskog kluba "Zenta" koje Vlado Bužančić, tajnik Pomorskog športskog društva "Zenta", želi deložirati iz prostora u istoimenoj lučici iako bi se tim postupkom trebao baviti s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:33