StoryEditorOCM
SplitBITVE VRTE LOVU

Direktor 'Splitske obale': Optužuju nas da na Zapadnoj obali punimo vreće ilegalnim novcem, ali točno se zna di su pare! Još da se promijeni GUP...

Piše Ana Franić
14. rujna 2019. - 16:20
Dražen Delić: Činjenica je da je Prostornim planom naše županije na tom području predviđena luka nautičkog turizma, dok se splitski GUP još nije uskladio

Prije šest godina uz cjelodnevnu feštu tadašnji gradonačelnik Željko Kerum svečano je otvorio novouređenu Zapadnu obalu, šetnicu ispred njegova hotela "Marjan", koji je u to vrijeme još bio aktivno gradilište.

Lungomare od uvale Baluni prema Matejuški, projekt "težak" više od 80 milijuna kuna, pokazao se kao veliki hit među turistima i građanima. Ljeti najviše živne, kada postaje prava modna pista, a pogledi vrlo često završe i na luksuznim jahtama, kojima taj potez postane višednevni dom.

Tijekom posljednjih mjeseci Zapadna obala ponovno je u središtu pozornosti, jer se u pitanje dovela legalnost naplate korištenja bitvi, a sve oči uprte su u gradsku tvrtku "Splitska obala" koja se o tome brine i naplaćuje korištenje bitvi.

Ta firma obavlja spomenutu djelatnost na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 05:31