Dalmacija Split

svaki dan nova 'zgoda'

Opet žurba i nervoza na splitskim ulicama: pogledajte kako se taksist bahato pokušao ugurati na glavnu cestu, pa završio u suprotnom smjeru i ugrozio promet

svaki dan nova 'zgoda'

Koliko vozači nekada znaju biti nestrpljivi svjedoci smo svakog dana i kada pomislimo kako smo vidjeli sve i da iznenađenja više nema, razuvjeri nas Facebook stranica Prometne zgode i nezgode.

Ovog puta objavili su video takstista koji je zbog vlastite žurbe završio u suprotnom smjeru i na taj način ugrozio promet.

Mjesto radnje je Spinut, odnosno križanje Bakotićeve i Ulice Antuna Gustava Matoša kraj benzinske postaje.

Taksist se iz smjera Gusara pokušao priključiti na glavnu cestu i bez obzira što se ispred njega nalazio jedan automobil, on 'pametniji' odlučio je na svoju ruku zaobići auto kako bi što prije stigao do semafora vodeći se onom 'tko prvi djevojci, njegova'.

No, karma sve pameti i vraća pa je završio u suprotnom smjeru, a kada mu je u susret stigao automobil, odlučio se okrenuti i ući na benzisku postaju.

Bahatosti taksi vozača nema kraja, a valjda se dotični uspio priključiti cesti iz drugog pokušaja.

Građani su u komentari upozorili kako su ovakve situacije na tom križanju svakodnevna pojava i samo se nadaju kako ponašanje 'kamikaza' neće izazvati prometnu nesreću.

Naslovnica Split