Dalmacija Split

teška ozljeda

U centru Splita napali mladog Šveđanina i slomili mu čeljust; Momka prevezli u bolnicu, on odbio zahvat: Operirat ću se u Švedskoj

teška ozljeda

U subotu tijekom dana zaprimili smo prijavu 39-godišnjeg državljanina Švedske o napadu nepoznatih osoba na njega. Napad se dogodio 13. srpnja oko tri sata ujutro u centru Splita, nakon što je odvojio od prijatelja s kojima je posjećivao ugostiteljske objekte, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

- Nakon napada je otišao u apartman, te je naknadno, tijekom jutra, zatražio liječničku pomoć u splitskoj bolnici gdje je utvrđeno da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu. Nije zadržan na bolničkom liječenju. U tijeku je kriminalističko istraživanje - kažu u policiji.

U bolnici smo, kao što smo već objavili, doznali kako je mladom Šveđaninu slomljena čeljust.

- Mi smo mu ponudili operacijski zahvat u KBC-u Split, no on ga je odbio i odlučio se operirati u Švedskoj - rekao je dr. Lupi Ferandin, specijalist maksilofacijalne kirurgije.

Najzaposleniji odjel u splitskoj bolnici bila je - Maksilofacijalna kirurgija! Dr. Fernandin pojašnjava kako najčešće nastaju ozljede zbog kojih je desetak partijanera bilo dovezeno u KBC

Naslovnica Split