StoryEditorOCM
SplitDOBRO SU SE Sjetili

Ministarstvo kulture naložilo rigoroznija pravila za postavljanje bankomata, doznali smo i koje će uvjete novčarske kuće morati ispuniti za postavljanje ATM-ova; Što mislite, hoće li keš-mašine nestati iz centra Splita?

21. lipnja 2019. - 16:37

Budući da prekomjerni broj bankomata predstavlja problem uočen ne samo od konzervatorske službe već i od brojnih građana, gradskih uprava i posjetitelja, nužno je da se odrede konzervatorske smjernice kojima će se regulirati postavljanje bankomata u centru grada.

 

 

Ovim riječima je Ministarstvo kulture konačno dalo svoje mišljenje o problemu prekomjernih bankomata u staroj gradskoj jezgri koji su nagrdili izgled stoljetnih zidina diljem Dalmacije. Uskoro bi trebali doznati hoće li ova odluka značiti početak boljih dana u Dioklecijanovoj palači u kojoj sa svih strana “vrište” bankomati i mjenjačnice.

Budući da bi najkasnije do 4. kolovoza splitski vijećnici trebali dignuti ruke za izglasavanje nove Odluke o komunalnom redu, Ministarstvo kulture naložilo je da se u odluku uv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:49