Dalmacija Split

sutra na bačvicama

'Policijska opsada' izazvala paniku, Splićane zabrinula činjenica da se radi o zgradi u kojoj se dogodilo neriješeno ubojstvo mlade djevojke; Doznali smo što se događa

sutra na bačvicama

Službeno vozilo i brojni policajci na dnu Mažuranićevog šetališta u Splitu u ponedjeljak oko 16 sati uznemirili su prolaznike i vozače. Automatski su pretpostavili kako se radi o hitnoj intervenciji policijskih službenika, incidentu ili deložaciji.

Dodatnu notu zabrinutosti dala je činjenica da se radi o zgradi u kojoj se prije 17 godina dogodilo do danas neriješeno ubojstvo mlade djevojke.

Tmurni dan u Splitu kao stvoren za revolveraški obračun ispod Grgura Ninskog: da je akcija samo odglumljena otkrili su Ikeini kišobrani; Evo zašto konji jašu kroz Palaču

Iz PU splitsko-dalmatinske saznajemo kako se ne radi o žurnom postupanju već o osiguranju seta za snimanje serije “The Dark Tower” koje je unaprijed najavljeno. 

U te svrhe policijski službenici čuvaju sigurnost i neometan rad televizijske ekipe koja je za potrebe snimanja postavila i šator. Kako saznajemo, u ponedjeljak se snimalo u jednom od stanova zgrade. 

Za utorak je predviđeno snimanje na predjelu Bačvica.

Naslovnica Split