Dalmacija Split

istraga u tijeku

Pucnjava usred dana u Splitu: u žestokom sukobu pred ugostiteljskim objektom ozlijeđen muškarac; Za drugim se traga, policiji je poznat njegov identitet

istraga u tijeku

Muškarac star 42-godine, koji je ozlijeđen u sukobu u kafiću u Solinskoj ulici na splitskom predjelu Neslanovac, nema rane od vatrenog oružja. Iako je tijekom sukoba dvojice došlo do pucnjave, metak iz vatrenog oružja je pogodio samo inventar.

Za muškarcem koji je pucao se traga, a kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, njegov identitet je poznat. Kako je oružje nađeno na mjestu događaja i prije uhićenja će se moći utvrditi posjeduje li se pištolj legalno ili ne.

Prema prvim podacima, oko 11,00 sati su se dva muškarca sukobila ispred ugostiteljskog objekta te su policijski službenici upućeni na mjesto događaja. Na mjestu događaja su utvrdili kako je u ugostiteljskom objektu iz vatrenog oružja oštećen šank.

Drugi muškarac koji je sudjelovao u sukobu je odveden na pružanje liječničke pomoći, a ozlijede na njemu potječu iz fizičkog sukoba, nisu od ispaljenja oružja. U tijeku je kriminalističko istraživanje i traganje za drugim sudionikom događaja, saznajemo od Ane Čepić iz Odjel za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću.

Naslovnica Split