Dalmacija Split

završena istraga

Na Dračevcu 'pao' serijski kradljivac, policija ga je uhvatila za volanom tuđeg automobila: provaljivao je i u kamione, kampere, krao GPS uređaje; Svi predmeti su pronađeni, 'plavci' će ih vratiti vlasnicima

završena istraga

Postupajući po zaprimljenoj prijavi krađe osobnog vozila Kia Rio, otuđenog 18. ožujka s parkirališta na Dračevcu, policijski službenici su 20. ožujka oko ponoći na području Kaštela zatekli 40-godišnjaka prilikom upravljanja navedenim vozilom, nakon čega je isti uhićen i priveden u službene prostorije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, priopćila je PU splitsko-dalmatinska.

Osim za krađu vozila Kia Rio, 40-godišnjak je osumnjičen i za provale u tri teretna i jedno kamper vozilo, iz kojih je otuđio uređaje za navigaciju i druge predmete, ukupne vrijednosti oko 20.000 kuna.

Provale su počinjene 18. ožujka na Dračevcu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni predmeti su pronađeni i biti će vraćeni vlasnicima. Protiv 40-godišnjaka je podnesena odgovarajuća prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, kažu u splitskoj policiji.

Naslovnica Split