Dalmacija Split

gužve zbog radova

Vozači, pokušajte izbjeći skretanje iz Ulice slobode u Velebitsku! Konačno se montira novi rasvjetni stup

gužve zbog radova

Radnici splitskog Proluxa, gradskog koncesionara za održavanje javne rasvjete prije nekoliko minuta počeli su postavljanje novog rasvjetnog stupa na početku Velebitske ulice, zbog čega se promet tim dijelom odvija otežano, suženim kolnikom.

Vozačima stoga savjetujemo da ako ikako mogu izbjegnu skretanje ulijevo iz Ulice slobode u Velebitsku jer su se već počele stvarati gužve, budući da je kolnički trak u smjeru istoka trenutačno zatvoren.

Riječ je o radovima vezanim uz sanaciju opasne komunalne opreme, na čije smo loše stanje upozoravali cijelom serijom tekstova tijekom prošle godine. Temelji i instalacije za novi stup postavljeni su još početkom mjeseca, jednako kao i uz Ulicu Hrvatske mornarice, ispred zgrade naše medijske kuće gdje je upravo počelo montiranje rasvjetnog stupa.

'Rasvjetni stupovi se godinama nisu mijenjali, nitko nije vodio evidenciju u kakvom su stanju...', splitski dogradonačelnik nakon bizarne nesreće priznao probleme

Pregled čak 300 sumnjivih rasvjetnih tijela platit ćemo 231 kunu po stupu; Nakon izbjegnute tragedije u ožujku, otkrili smo da u Banovini ne postoji evidencija stanja

Naslovnica Split