Dalmacija Split

SKIJAŠKO NATJECANJE

Bruna i Roco najbrži splitski srednjoškolci u veleslalomu

SKIJAŠKO NATJECANJE

Bruna Radanović najbrža je veleslalomašica među splitskim srednjoškolkama. Ova učenica Četvrte gimnazije sjurila se niz stazu dugu 600 metara na Kupresu za 50.13 sekundi.

S minimalnim zaostatkom kroz cilj je prošla Roza Draganja iz Treće gimnazije, dok je trećeplasirana bila Lara Mihajlov iz Pete gimnazije.

U muškoj konkurenciji najbrži je bio Roco Enzo Hrvoj, učenik škole "Marko Antun de Dominis" s vremenom od 44.12 sekundi. Srebrnu medalju osvojio je Toma Draganja iz Treće gimnazije, a tek nešto sporije kroz cilj je prošao Toma Pulić iz Graditeljsko-geodetske škole.

Muškarci iz Gimnazije Kraljice Jelene osvojili su prvo skupno mjesto na kupreškom natjecanju, a drugoplasirani su bili učenici Druge gimnazije, dok su treće mjesto osvojili učenici Graditeljsko-geodetske škole.

U ženskoj konkurenciji najbolje skijašice dolaze iz škole "Marko Antun de Dominis". Nešto malo sporije su učenice Četvrte gimnazije, dok su treći plasman osvojile učenice Pete gimnazije. Inače, šampioni su, osim zlatnih medalja, osvojili po Zlatnog plišanog medu što je tradicija ovog natjecanja koje organizira Školski savez sportskih društava uz potporu splitskog Ski kluba i Športsko rekreacijskog cetra Adria-ski iz Kupresa.

Naslovnica Split