Dalmacija Split

pa bi baš u tu uru?!

Naš čitatelj jedan je od mnogih koji su jutros zbog gužve u Podstrani zakasnili na posao: posebno ga je uzrujalo kada je shvatio zašto je nastao krkljanac u prometu

 pa bi baš u tu uru?!

Naš čitatelj koji je jutros, krenuvši automobilom na posao, zapeo u velikoj prometnoj gužvi u Podstrani ostao je neugodno iznenađen kada je otkrio uzrok 'krkljancu' u kojem su zapeli brojni vozači.

Gužvu je izazvalo vozilo Čistoće čiji su se djelatnici baš u ovu najfrekventniju uru bacili na skupljanje otpada.

Uzrujani čitatelj poslao nam je snimku jutarnjeg kaosa na cesti prema Splitu, a u nastavku prenosimo i mail koji nam je uputio.

'Šaljem snimku kamiona Čistoće koji je jutros oko 7.30h stvorio veliku gužvu u Podstrani u smjeru Splita (poslana
Jumbo mailom na ovu adresu e-pošte).

Naime, na odlasku na posao zatekla me velika gužva kod hotela Lav. S obzirom da policija u zadnje vrijeme regulira promet na križanju u Stobreču bilo mi je čudno, jer u zadnje vrijeme gužvi više nema, te sam pomislio da se radi o nekom velikom zastoju na prometnici kao što je prometna nesreća.

 

 

Nemilo sam se iznenadio kada sam, nakon 20-ak minuta provedenih u gužvi, uspio doći do Strožanca i vidio da je gužvu u vrijeme odlaska na posao, kada je najveći priljev vozila prema Splitu, zapravo stvorilo vozilo Čistoće za odvoz smeća u obavljanju svoje djelatnosti.

Zapitao sam se postoji li koji drugi termin kada mogu na Jadranskoj magistrali skupljati otpad ili to baš treba biti u ovo vrijeme, oko 7.30 h ujutro, kada se stvara najveća gužva i ljudi radi toga kasne na posao.

S pritužbom sam se obratio djelatnici Čistoće na broj 021/323-742 na što mi je ona neljubazno odgovorila da uvijek netko ide na posao i da mi ništa ne može pomoći!?

Na konstataciju da posjedujem video snimku na kojoj se vidi da njihovo vozilo stvara veliki zastoj rečeno mi je da je slobodno proslijedim medijima!?, požalio nam se naš čitatelj, poručujući kako samo želi da nadležne službe napokon počnu raditi posao u interesu onih koji ih za to plaćaju, a to smo upravo mi, građani.

Naslovnica Split