StoryEditorOCM
DalmacijaSretna nova

Smrdljivo novo ljeto na Sućidru: 'Zar nam se djeca moraju zaraziti pa da počnu kupiti izmet za psima?'

2. siječnja 2019. - 10:19
BeFunky-collage (8)

Nesavjesni vlasnici pasa koji ne čiste za svojim ljubimcima problem su s kojim su i stanovnici Sućidra ušli u novu godinu.

Brojni naši sugrađani iz tog kvarta potpuno opravdano ljuti su na pojedince kojima primjereno korištenje javnih površina očito nije jača strana, pa nam se čitatelj požalio na stanje dječjeg igrališta i svoje tvrdnje potkrijepio fotografijama. Prema njegovim riječima, najveći problem je to što pojedini vlasnici svoje pse dovode na prostor namijenjen mališanima, čime su dodatno razljutili susjede iz kvarta koji se boje za zdravlje djece.

Psi, naravno, obavljaju nuždu na prostoru koji je predviđen za djecu i samo je pitanje kada će se netko od mališana razboliti. Na tom istom mjestu igraju se i oni najmlađi, sasvim mala djeca, i oni osnovnoškolskog uzrasta - zabrinuto će stanovnik Sućidra.
Budući da su uz igralište smješteni i trgovački kiosci, igralište je često i "stanica" za opijanje i razbijanje boca.

- Nekoliko puta smo slali molbe našem Gradskom kotaru da se nešto poduzme u tom pogledu, ali dosad još nitko nije reagirao - tvrdi naš čitatelj i dodaje da su kvartovske čelnike pisanim putem zamolili da se taj parkić obnovi jer su krhotine stakla i pseći izmet posvuda, ili da se prostor barem ogradi i postavi ploča sa zabranom dovođenja pasa. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:03