StoryEditorOCM
SplitNE UBIRU SVI MILIJUNE

Iznajmljivačica otvorila dušu: Svi smo se angažirali, sin je dočekivao goste, ja sam čistila i vodila knjige, muž popravljao štetu, a kći vodila prijave u eVisitor. I na kraju sezone zaradili smo samo 14.000 kuna!

10. rujna 2018. - 00:57

Ja sam mali iznajmljivač koji je lani krenuo u taj, za mene, neistraženi posao. Nije mi bio cilj brza zarada ni prevara nikoga u lancu usluge, već sam željela kćeri pomoći da vraća kredit. Nekretninu koju smo imali preuredili smo u apartman za dvije osobe, a s cijenama smo bili vrlo oprezni. Iznajmljivali smo ga u predsezoni za 60 eura, a u srpnju i kolovozu za 70 eura.

U tri ljetna mjeseca posredovanjem portala zaradili smo ukupno 2,6 tisuća eura. Ova godina nam je jednaka kao i lanjska, a naša zarada u tri ljetna mjeseca iznosi 1900 eura. Uništili su nas iznajmljivači koji podrume i garaže pretvaraju u takozvane apartmane i nude ih za 30 eura za noć jer rade na crno, mimo eVisitora, plaća im se na ruke, nema računa... A naš apartman je u gradu, s pogledom na more, vrhunski uređe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:26