Dalmacija Split

kaže da nije uhljeb

'Jakove, nemoj sad biti p***': splitskom gradskom vijećniku javio se čovjek koji tvrdi da nije uhljeb, evo što mu je poručio

kaže da nije uhljeb

Nakon što je splitski gradski vijećnik Jakov Prkić putem Fejsa ponudio večeru svakom zaposleniku Županije koji do posla nije došao preko veze, kako smo pisali, jutros mu se javio jedan zaposlenik koji tvrdi da udovoljava navedenim uvjetima. Ne želi na večeru s Jakovom, ali bi rado jumbo pizzu na njegov račun.

'Plaćam večeru svima koji u Županiju nisu došli preko veze': splitski gradski vijećnik dao neobičnu ponudu, ali ima jedan uvjet

Evo što mu je napisao .

'Jakove, ja radim u Županiji (Javna ustanova zavod za prostorno uređenje) i nisam došao preko veze. Možda je to neobično, ali je istinito. Na večeru ne moramo ići, ali bi te lijepo molio da mi na kućnu adresu pošalješ jednu jumbo pizzu. Ja tebi mogu poslati životopis pa ti vidi b ili me zaposlio :) I nemoj sada biti pizda pa se izvlačiti na onu 'nisam tako mislio i slično'. A vidim i da imamo zajedničkih FB prijatelja kod kojih se možeš raspitati', napisao je Zoran Botić.

Prkić je objavio da će mu poslati pizzu.

'Mislio sam sve što sam rekao. Također znam da ima osoba koje se zaposlene bez pomoći. Najčešće su u pitanju deficitarne struke poput Vaše ili poput IT-a. I osobno znam jednog informatičara koji je zaposlen bez utjecaja stranke ili rodbine. Ali koliko vas je takvih? Ne više od 7-8%. Poziv na večeru stoji, a za jumbo Vas molim da ostavite adresu u inbox i kažete termin dostave', poručio je Prkić.

 

 

 

Naslovnica Split