StoryEditorOCM
SplitIGRICE S KALENDAROM

Unatoč milijunskim poticajima države Ultra dogodine najavila održavanje festivala sredinom srpnja: kasniji dolazak partijanera utjecat će na sezonu, osim ugostitelja i iznajmljivača na gubitku bi mogao biti i Hajduk!

20. srpnja 2018. - 16:12

Zahvaljujući ranijem terminu održavanja festivala "Ultra Europe" (od 6. do 8. srpnja) hoteli i privatni iznajmljivači u Splitu, ali i na potezu od Trogira do Omiša ove godine nisu osjetili famoznu "srpanjsku rupu".

Datumi koji se ne preklapaju s terminima kad je većina apartmana i hotela ionako gotovo u potpunosti popunjena, bili su i želja Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice (HTZ), pa su za ovogodišnji "Ultru" zajednički izdvojili čak 4,2 milijuna kuna "za marketinške i PR aktivnosti".

- Istina je da smo tražili pomicanje termina "Ultre" za tjedan dana ranije, prema početku srpnja, jer ako Ministarstvo i HTZ financijski pomažu takav veliki projekt, inzistiramo da termin održavanja bude što dalje od turističke špice i nastojat ćemo da tako bude i ubuduće - kaza...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:45