Dalmacija Split

'PRAVA' DOBRODOŠLICA

Pogledajte kakvu je poruku gnjevni Splićanin ispisao Zagrepčaninu koji se parkirao na njegovom mjestu, bilo je tu i nepotrebnih prijetnji

'PRAVA' DOBRODOŠLICA

Jedan Zagrepčanin je došao na odmor u Split, te je tom prilikom parkirao svoje vozilo u blizini zgrade u kojoj je našao apartman. No, onda ga je dočekala pomalo prijeteća poruka.

- Na privatnom ste parkirnom mjestu. Ovaj put vam toleriramo jer ste purger i očito ne znate, ali idući (i svaki idući put) zovemo pauka ili ćemo se sami pobrinuti sami da vas uklonimo... U svakom slučaju ćemo se pobrinuti da vas financijski oštetimo ukoliko vas opet tu nađemo - pisalo je, među ostalim, u toj poruci.

 


Mladić koji je parkirao nije znao da je parkirao na krivo mjesto. Kaže da je trebao staviti automobil na mjesto šest, a on je parkirao na broj pet jer je mjesto stalno, kako kaže, bilo prazno.

No, sve u svemu, makar ovaj mladić i pogriješio, čovjeka je trebalo uljudno upozoriti, a ne mu prijetiti da će mu nanijeti finacijsku štetu. U svakom slučaju neprimjerena komunikacija.

Ali, nema što, prava splitska dobrodošlica...

Naslovnica Split