Dalmacija Split

RASKINUO UGOVOR

Splitski gradonačelnik ostao bez važnog savjetnika: evo tko je još ostao u najužem timu Andre Krstulovića Opare

RASKINUO UGOVOR

Marin Babarović više nije savjetnik za odnose s javnošću gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

Poteštatov suradnik sporazumno je raskinuo svoj ugovor o djelu, potvrđeno nam je iz Banovine. Babarović je za "Slobodnu" izjavio kako je i tijekom predizborne kampanje za lanjske lokalne izbore bilo govora da će se u gradskoj upravi zadržati godinu dana.

- Bilo je razgovora da već u prosincu prošle godine odem iz Banovine. Nakon što je većina pročelnika izabrana i nakon što su se stvari uhodale i funkcioniraju, zajedno smo donijeli tu odluku. Nakon ljeta se želim posvetiti nekim privatnim projektima - dodao je sad već bivši gradonačelnikov savjetnik, koji je za Krstulovića Oparu vodio kampanju za lokalne izbore.

Babarović je naglasio kako je uživao raditi s poteštatom te kako i dalje nastavljaju funkcionirati kao prijatelji, s obzirom da su tijekom proteklog vremena stvorili poseban odnos, s obzirom na sve što se i njemu dogodilo.
- Nastavljam mu i dalje biti potpora i pomoć u svemu što radi - podvukao je Babarović.

Tako je s njegovim odlaskom broj savjetnika gradonačelnika spao na trojicu - Krešimira Budišu, Ivicu Grubišića Giru i Tomislava Goju budući da po svemu sudeći nitko drugi neće preuzeti posao koji je do sada radio kao dio bliskog Oparinog tima.

Naslovnica Split