Dalmacija Split

skrivena opasnost

Splićani, oprez! Ova ograda na Splitu 3 opasno prijeti sigurnosti pješaka i vozila, mogla bi se srušiti na cestu

 skrivena opasnost

'Upozoravamo sve stanovnike Gradskog kotara Split 3, da smo na pješačkom nathodniku u Ulici Marina Getaldića, ispod kojeg prolazi spojna cesta između ulica Matice Hrvatske i Kroz Smrdečac, primjetili opasne nedostatke na ogradi nathodnika', poručuju građanima iz splitskog SDP-a.

Kako pojašnjavaju, temelji, ali i željezna konstrukcija su od zuba vremena korodirali i opasno je narušena stabilnost i svrha ograde, a upravo tim dijelom u Getaldićeve ulice prolazi veliki broj stanovnika Splita 3, posebno djece.Isto tako, upozoravaju, tim dijelom spojne ceste svakodnevno prolazi veliki broj kamiona i dostavnih vozila što dodatno narušava stabilnost ograde i prijeti urušavanje iste na spojnu cestu.

'Tražimo od nadležnih gradskih službi hitan popravak i intervenciju jer je ugrožena sigurnost kako pješaka, tako i vozila. Ovaj problem, naizgled nevidljiv i sitan, vrlo je bitan i opasanost treba hitno otkloniti. Probleme treba rješavati na vrijeme i prije nego se dogodi nesreća, poručuju splitski SDP-ovci koji su nam poslali i fotografije problematične ograde kako bi građane upozorili na opasnost koja im prijeti.

Naslovnica Split