Dalmacija Split

jučer vidio sina

Alessandro Avenati je uhićen! Doznajemo što stoji u prijavi Nine Kuluz

jučer vidio sina

NOVIJE

Doznajemo da je Alessandro Avenati uhićen. Trenutno čeka pisano izvješće o uhićenju te ostaje vidjeti hoće li na Prekršajni sud biti priveden ili će sam na njega otići. 

RANIJE

Alessandro Avenati trenutno se nalazi u splitskoj policiji u koju je došao zbog prijave Nine Kuluz. Trenutno je na razgovoru u postaji u društvu svojih odvjetnika, a prijeti mu privođenje.

Otac malog Cesarea došao je u policiju nakon što su ga dan ranije, u srijedu, u hotelu u kojem je odsjeo, posjetili inspektori i obavijestili ga o prijavi podnesenoj protiv njega. Tada ga nisu informirali da je za njim raspisana i tjeralica i to upravo u srijedu, na dan kada je trebala biti provedena odluka o predaji djeteta. 

Otac malog Cesarea mora na policiju zbog prijave za obiteljsko nasilje

Propala ovrha dječaka zbog kojeg se Split dignuo na noge: maleni Cesare neće iz Splita sve do svoje 18. godine!

Cesareov otac za odgodu ovrhe saznao na aerodromu: Financijski sam uništen, ali njegova sobica je i dalje spremna

Za tjeralicu je saznao u četvrtak iza 10 sati kada je došao na zakazani razgovor. Na temelju tjeralice trebalo bi ga se privesti na Prekršajni sud u Splitu.

U prijavi koju je Nina Kuluz podnijela protiv njega stoji kako je u lipnju prošle godine, nakon nesupjele predaje djeteta, na jednoj društvenoj mreži napisao za nju da je kriminalka. Nadalje, prijavila ga je kako ju je u poruci putem WhatsApp-a nazvao idiotom te da je njenu sestru prilikom susreta ispred crkve u Splitu nazvao "lezbačom", što se također navodno dogodilo sredinom prošle godine.

Podsjetimo, predaja djeteta najavljena za jučer odgođena je zbog "sigurnosnih razloga".

O tjeralici su obaviještene i sve talijanske diplomatske institucije.

Također, Avenati se u srijedu poslijepodne sastao sa sinom kojeg je zadnji put vidio u ožujku prošle godine, pošto prilikom neuspjele predaje djeteta u lipnju nije došlo do susreta oca i sina. Nakon skoro godinu dana vidjeli su se u jednoj dječjoj igraonici na području Splita, a sve se odvijalo pod budnim okom djelatnika Centra za socijalnu skrb koji su posredovali u dogovoru. 

Cesarea su u igraonicu doveli Nina Kuluz i Ninina sestra.

Naslovnica Split