Dalmacija Split

točno u podne

I najmlađi Splićani pošteno zatulumarili za Novu: uz šampanjac i Jolu, zahuktao se party u Đardinu

 točno u podne

- Tri, dva, jedan!!! Sretna Nova godina!!! - najmlađi su vrisnuli točno u podne i širokim osmjehom doletjeli u zagrljaj roditelja i rodbine.

Konfeti su se razletjeli po Đardinu, nazdravljalo se s dječjim šampanjcem i uz taktove Jole, prvi su dočekali Novu godinu.

Svijetlile su svjećice i ukrasi u obliku gljiva, božićnih kuglica i vilenjaka, na rošulama se vozao Djed mraz i njegovi pomoćnici, a Đardin je uz vriskove djece izgledao kao zemlja čudesa. Nakon programa u kojem su nastupile brojne plesne skupine i klubovi, na pozornicu se kao gost iznenađenja popeo i pjevač Joško Čakalj – Jole.

- Gušt mi je ovdje biti s djecom i zajednički dočekati Novu godinu. Najmlađima je kasno ostajati budan do ponoći, zato sam se prvo s njima došao zabaviti – kazao nam je energični Jole koji je sa svoje tri kćeri dočekao prvo odbrojavanje.

Drugo ga čeka u ponoć na Rivi, gdje će i odraslima biti prva osoba koja će im čestitati u Novoj godini. Jamči da će biti ludo i nezaboravno te je pozvao sugrađane da se pridruže zabavi.

Organiziravši razne predstave, darivanja i igre u najljepšem splitskom parku, ove godine se "Slobodna" potrudila da djeca osjete draž blagdana, a na Silvestrovo je s najmlađima dočekala i novo ljeto.

Trgovine "Victa" donirale su "Star Wars" i "Batman" dječji šampanjac kako bi doček bio što svečaniji, a s klaunom koji je do balona radio životinje i cvijeće, djeca su kući mogla ponijeti i poklone.

Međutim, onaj najljepši, ipak je zabava i veselje s kojim su ušli u Novu godinu.

Naslovnica Split