Dalmacija Split

s pukon NA SUĆIDRU

Luka Podrug: Neka proradi splitski dišpet

Na gradskoj tržnici Sućidar kandidat za gradonačelnika Luka Podrug je s članovima liste Poštena desna lista održao susret s građanima.

- Na ovaj način želimo pokazati da smo drukčiji od onih koji građanima u svojim skupim kampanjama nameću stavove. Mi želimo čuti glas naroda - rekao je Podrug, koji se nada da će na izborima proraditi splitski dišpet.

- Pozivam desne birače da podrže mene, a lijeve da podrže kandidata za gradonačelnika Matu Buljubašića, kazao je Podrug, koji očekuje da će lista kojoj je na čelu dobiti pet gradskih vijećnika.

- Stranke koje su na našoj listi dobile su na prošlim izborima ukupno 18 posto glasova, a HDZ je vladao iako je dobio 19 posto. Zato očekujemo dobar rezultat, koji bi bio još bolji da je izborna utakmica ravnopravna - istaknuo je Podrug, a kao primjer neravnopravnosti naveo je sučeljavanje na Peristilu koje se održavalo u podne, a na koje je HDZ-ov kandidat Ivan Kuret pozvao samo Keruma i Ostojića.

- Mediji sudjeluju u nepoštenoj kampanji. Imam informaciju da će i TV Nova opet pozvati samo tri kandidata na sučeljavanje. Čestitat ću svakom tko bude izabran za gradonačelnika, a ako ne uđem u drugi krug, onda ćemo javno reći kojeg od preostalih kandidata podržavamo - naglasio je Podrug i najavio kako će u četvrtak u 21 sat, na rođendan Franje Tuđmana, na Peristilu organizirati projekciju zabranjenog filma Jakova Sedlara “Hrvatska, ljubavi moja”.

S.VIDULIĆ, snimio: p. paunović / cropix 

Naslovnica Split
Page 1 of 5FirstPrevious[1]2345Last