Dalmacija Split

LOKALNI ŠERIF

Divlji zapad u Splitu: poznati poduzetnik i otac pomoćnika ministra prometa prijetio prometnom redaru jer mu je pisao prekršaj, Grad zatražio pomoć policije!

LOKALNI ŠERIF

Ono kad otac pomoćnika ministra prometa prijeti prometnom redaru koji ga kažnjava zbog prometnog prekršaja..

To bi bio najkraći opis situacije koja se netom odigrala ispred City Centera One nakon što je Grad postavio betonske blokove na dio prometnice ispred ulaza u trgovački centar gdje je dozvoljen prolaz samo "Prometovim" autobusima. Kako smo doznali od Damira Babića, šefa gradske komunalne, Milan Madunić, vlasnik "Madunić busa" verbalno je napao prometnog redara koji je večeras došao u kontrolu, prijetivši mu otkazom i pozivajući se na svoje veze, u prvom redu sina - Marija Madunića, pomoćnika ministra prometa za inspekcijske poslove.

- Prijevoznik je već nekoliko puta kažnjavan, no nije reagirao, odnosno nije prestao koristiti gradsku površinu kao svoj privatni parking - kazao nam je Babić.

Unutar ograđenog dijela ostala su dva autobusa kojima je ostavljen prostor da se maknu s površine koju nepropisno zauzimaju, odnosno na jojoj se nelegalno parkiraju. S obzirom da ni tijekom večeri vlasnik prijevozničke tvrtke nije želio maknuti autobuse s dijela prometnice, te će se sutra biti pozvana policija.

Naslovnica Split